Főoldal Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözöljük az egyszerű, környezetkímélő megoldások világában!

 

Régóta foglalkozunk légkondicionáló berendezések és hőszivattyúk telepítésével. Cégünk mindig arra törekszik, hogy a lehető legkisebb környezetterhelés mellett maximális hatékonysággal működjön. Elkötelezettek vagyunk a természet megóvása és az ökológiai lábnyom csökkentése mellett. Hisszük, hogy minden sikertörténet egy ötlettel kezdődik. 

 

 

Fontos jogszabályi változás klímaszereléssel kapcsolatban

 

2015. június 15-től kizárólag olyan vállalkozások végezhetik el a hűtőközeggel rendelkező klímaberendezések telepítését, akik rendelkeznek a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval és megfelelően képesített szakemberekkel végzik el a munkát. A képesítés nélküli és nem regisztrált szerelők nem végezhetnek légkondicionáló telepítést, karbantartást és gáztöltést sem! Az alábbi oldalon a kivitelezést végző cég adószámának ellenőrzésével tájékozódhat róla, hogy egy cég rendelkezik-e a szabályos klímaberendezés telepítéséhez szükséges igazolásokkal: www.nkvh.kormany.hu

 

Cégünk rendelkezik a szükséges igazolásokkal, szakképzett és tapasztalt szakemberekkel végezzük a klímák beszerelését és karbantartását Pest, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Fejér és Veszprém megyében, munkáinkra pedig garanciát vállalunk és minden esetben számlát is adunk!

 

Featured

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ