Napelemes rendszerek kivitelezéssel
Főoldal Napelemes rendszerek kivitelezéssel

Napelemes rendszerek kivitelezéssel

Az Amerisolar, Worldwide Energy and Manufacturing USA Co. Ltd., egy professzionális napelem gyártó cég. A termelés Taiwanon, Dél-Koreában és Portugáliában történik. Az Amerisolar napelemeket széles körben használják az USA-ban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Ausztráliában, Japánban, Olaszországban, Hollandiában, Kanadában, Dél-Koreában, Görögországban és sok más országban, régióban. 

A fotovoltaikus modulok úgy lettek kialakítva, hogy a felhasználók nagy elektromos igényét minden időjárási viszonyok között zavartalanul tudják biztosítani. Egyaránt alkalmazhatóak Hálózatra visszatápláló napelemes rendszer (On-grid), Szigetüzemű napelemes rendszer (Off-grid) és akkumulátoros napelem rendszer működtetéséhez. 

A nagy mechanikai szilárdság és tükröződésmentes bevonat növeli a teljesítményt. A könnyű és több szerelési, rögzítési kapcsolattal ellátott alumínium váz biztosítja, hogy a modul könnyen telepíthető. 

-  Kiváló nedvesség ellenállás, magas ammónia és só korrózióvédelem.

-  Nemzetközi tanúsítványok: CE, TÜV, IEC, UL, MCS, PV CIKLUS, CEC

-  30 évre kiterjesztett teljesítménygarancia.

-  Lineáris teljesítmény garancia 12 évre 91,2%, 30 évre pedig 80,6%

-  Masszív alumínium keret, mely 2400 Pa szélterhelésnek vagy 5400 Pa hóterhelésnek is ellenáll.

 

A Growatt a világ egyik vezető inverter gyártója. Minden Growatt inverter 5 év gyári garanciával rendelkezik, ami kiterjeszthető 10 évre. A 1,5 kW-os, a 2 kW-os, a 4kW-os, az 5 kW-os és a 20 kW-os Growatt inverterek az első helyen végeztek, a 3 kW-os és 10 kW-os Growatt inverterek a második helyen végeztek kategóriájuk összehasonlító tesztjein több ismert inverter gyártó termékei mellett.

Legnagyobb előnyük versenytársaikkal szemben, hogy alacsonyabb betápláló feszültségen elindítják a termelést.

 

A napelemes rendszert a helyszínre szállítást követően kell csak kifizetni.

 

Decemberi és Januári akcióban 20 kWp teljesítmény feletti rendszerek mellé ajándékba adunk egy Hisense Eco Easy 2,6 kW-os inverteres klímát alapbeszereléssel. 

 

A fotók illusztrációk. 

Termékek

 Főoldal

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ