Vagyonvédelmi rendszerek
Főoldal Vagyonvédelmi rendszerek

Vagyonvédelmi rendszerek

Paradox és DSC riasztók

Az elektronikus vagyonvédelem kiemelten fontos szerepe az élet és vagyonbiztonságban

 

Mindennapi életünkben egyre többet találkozunk az erőszakos élet és vagyon elleni bűncselekményekkel. Szerencsés esetben csak a hírekben látjuk, de sajnos sokan közvetlenül is átélik a betörést, rablást, besurranó tolvajt. Néhány tízezer forintból már védhetjük ingatlanunkat és magunkat is a bűnözőktől egy egyszerű riasztóberendezéssel. Távfelügyeleti szolgáltatással és kivonuló szolgálattal rendelkező vagyonvédelmi cégek néhány ezer forint havidíjért vállalják védelmünket.

Riasztórendszerünk egy erőszakos támadóval szemben is hatásos lehet, hiszen egy „néma támadásjelzés” a távfelügyeletre és máris megy a segítség. Távollétünkben biztonsággal jelzi a betöréseket de „otthon maradó mód”-ban az éjszaka besurranó tolvajt is tudja jelezni. Internetkapcsolattal egy mobiltelefonról is figyelhetjük, irányíthatjuk a riasztónkat. Kamerákkal kombinálva bármikor rápillanthatunk értékeinkre. A legtöbb távfelügyelettel rendelkező vagyonvédelmi cég videós távfelügyeletet is vállal, így a téves jelzéseket teljesen ki tudjuk küszöbölni.

Cégünk Paradox és DSC riasztórendszerek telepítésével, karbantartásával foglalkozik. Mindkét márkát a megbízhatóság, kiforrottság és jó szervizháttér jellemzi. Termékpalettáik között a legegyszerűbb lakossági igényektől a komplex irodaházakig, mindenre találunk megoldást.

Hikvision kamerák és rögzítők mellett a jó minőség, megbízhatóság, hihetetlen széles választék, kiváló szervizháttér és nem utolsó sorban a kitűnő ár miatt döntöttünk. Felhasználói oldalról is rendkívül vonzó, hogy nem kell fix IP címet fizetni a rögzítő távoli eléréséhez, mert a rendszer „felhő alapú”.

Termékek

 Főoldal

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ